Kategoriler
Uncategorized

Şanlıurfa Haliliye 12000 m2 İki Ağıl Ve Fıstıklık İhaleden Satılık

Şanlıurfa Haliliye aşağı içkara mahallesi, 0 ada, 480 parseldeki 12000 m2 İki Ağıl Ve Fıstıklık 8.451.004 TL bedel ile İhaleden Satılık

“Özellikleri : Şanlıurfa İl, Haliliye İlçe, Aşağı İçkara Mahallesi, 480 Parsel, Taşınmazın imar durumu bulunmamaktadır tarla vasfındadır.Tapu kaydı ve ekli çapı, mahallinde tatbik edildi. Çapının zemine uygun olduğu tespit edilen parselin kaydında belirtilen tüm sahası 12.000,76 m² `dir. Satışa konu taşınmazın iki ağıl ve fıstıklık nitelikli bölüm olup tam hisse tarladır. Tarlanı üzerinde basit kümes ve/veya basit tarım yapıları yanı sıra bağ evi ve basit padak, büyük ve küçükbaş havyaların ağılları bulunmaktadır. Bir çiftlik gibi ağıl, iki bağ evi dört adet basit tarımsal endüstriyel yapılar betonarme kâgir yapının var olduğu tespit edilmiştir. Satış konu taşınmaz; Şanlıurfa İli Haliliye ilçesi, Aşağı içkaram mahallesi – Ada 480 Parsel iki ağıl ve fıstıklık niteliğinde tarla vasfındadır. Taşınmaz üstünde iki adet bağ evi 300 m²(toplam 600 m²) bir adet çiftlik vedört adet basit tarımsal endüstriyel yapılar betonarme kâgir yapının var olduğu tespit edilmiştir. Taşınmazın bulunduğu bölge tarımsal faaliyet bakımından 2.sınıf kuru arazi vasfında olduğu ve üstünde kargir yapıların buluduyu ufak yerleşim yeridi olduğu tespit edilmiştir06.02.2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 büyüklüğünde ki deprem sonrası kıymet takdiri yapılan taşınmazın durumu `KAYIT BİLGİSİ BULUNAMAMIŞTIR `olarak görülmüştür. Köy ve mezra kısımlarındaki Hasar durumu Çevre ve Şehirçilik resmi gazetede yayınladığı 2023 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri grubuna göre sınıflandırılıp, Dava konusu taşınmaza kıymet takdiri yapılırken hasar durumu ve hasar durumuna göre satış kabiliyeti, değerleme oranı ,hasar durumuna göre masrafı hasar durumluna göre tercih edilip edilmediği gibi özellikleri dikkate alınarak kıymet takdiri yapılmaktadır. taşınmaz% 3-5 eğimli, düze yakın, hafif eğimli, az kireçlivetoprakprofilinin( 30-60 cm)derinlikteüst ve alt bölümlerinin killi, tınlı(CL) bünyeli ve toprakvetopoğrafya özelliklerinden dolayı bahsedilen kısmın Arazi Kullanım Kabiliyeti (AKK ) sınıfı, eğim, toprak derinliği ve taşlılığa bağlı olarak taşınmazın2.sınıfkuru tarım arazisivasfında olupKeşif esnasında yapılan incelemede taşınmazın üzerinde kısmen boş tarla kısmen taşınmazda yol geçtiği diğer kalan kısımda ise 12-15 yaşlarında karışık meyve ağaçlarının olduğu tespit edilmiştir.
Adresi : Aşağı İçkara Mahallesi Kalecik Yolu, 480 Pasel Numarası, Haliliye/ Şanlıurfa Haliliye / ŞANLIURFA
Yüzölçümü : 12.000,76 m2
İmar Durumu: Yok
Kıymeti : 8.451.004,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: 3402 sayılı kanunun 22/2-a bendi uygulamasına tabidir, 6 şubat Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı ağır hasarlıdır şerhi vardır. Tapu kaydındaki gibidir.
———————————————————————————————————————–“

İlİlçeAlanı (m2)NiteliğiMevkiiMuayyen Bedel
ŞanlıurfaHaliliye12000İki Ağıl Ve Fıstıklık8.451.004
Taşınmaz Bilgileri

Tapuda Yeri Görmek İçin Tıklayınız

Resimleri büyütmek için üzerlerine tıklayınız

“Şanlıurfa, Haliliye, aşağı içkara mahallesi, 0 ada, 480 parsel” tapu

Tapu Yeri Görmek İçin Tıklayınız (Altenatif Link)

“Şanlıurfa, Haliliye, aşağı içkara mahallesi, 0 ada, 480 parsel” tapu bilgileri

Sahibinden.com sitesindeki fiyatları görmek için Tıklayınız

Taşınmazın En Yakın Şehir Merkezine Uzaklığı görmek için Tıklayınız (Google Haritalar)

Google Earth 3 boyutlu Görüntüleme için Tıklayınız (Google Earth)

Kml Dosyası İndirmek için Tıklayınız. (Google Earth uygulaması kurmanız gerekir):

Son Başvuru Tarihi: 14.02.2024 11:24:00

İhale Detay Bilgisi

“T.C.
ŞANLIURFA
2. İCRA DAİRESİ
2020/19706 ESAS
TAŞINMAZIN ELEKTRONİK SATIŞ ORTAMINDA AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, bulunduğu yer, kıymeti ve önemli özellikleri:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Şanlıurfa İl, Haliliye İlçe, Aşağı İçkara Mahallesi, 480 Parsel, Taşınmazın imar durumu bulunmamaktadır tarla vasfındadır.Tapu kaydı ve ekli çapı, mahallinde tatbik edildi. Çapının zemine uygun olduğu tespit edilen parselin kaydında belirtilen tüm sahası 12.000,76 m² `dir. Satışa konu taşınmazın iki ağıl ve fıstıklık nitelikli bölüm olup tam hisse tarladır. Tarlanı üzerinde basit kümes ve/veya basit tarım yapıları yanı sıra bağ evi ve basit padak, büyük ve küçükbaş havyaların ağılları bulunmaktadır. Bir çiftlik gibi ağıl, iki bağ evi dört adet basit tarımsal endüstriyel yapılar betonarme kâgir yapının var olduğu tespit edilmiştir. Satış konu taşınmaz; Şanlıurfa İli Haliliye ilçesi, Aşağı içkaram mahallesi – Ada 480 Parsel iki ağıl ve fıstıklık niteliğinde tarla vasfındadır. Taşınmaz üstünde iki adet bağ evi 300 m²(toplam 600 m²) bir adet çiftlik vedört adet basit tarımsal endüstriyel yapılar betonarme kâgir yapının var olduğu tespit edilmiştir. Taşınmazın bulunduğu bölge tarımsal faaliyet bakımından 2.sınıf kuru arazi vasfında olduğu ve üstünde kargir yapıların buluduyu ufak yerleşim yeridi olduğu tespit edilmiştir06.02.2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 büyüklüğünde ki deprem sonrası kıymet takdiri yapılan taşınmazın durumu `KAYIT BİLGİSİ BULUNAMAMIŞTIR `olarak görülmüştür. Köy ve mezra kısımlarındaki Hasar durumu Çevre ve Şehirçilik resmi gazetede yayınladığı 2023 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri grubuna göre sınıflandırılıp, Dava konusu taşınmaza kıymet takdiri yapılırken hasar durumu ve hasar durumuna göre satış kabiliyeti, değerleme oranı ,hasar durumuna göre masrafı hasar durumluna göre tercih edilip edilmediği gibi özellikleri dikkate alınarak kıymet takdiri yapılmaktadır. taşınmaz% 3-5 eğimli, düze yakın, hafif eğimli, az kireçlivetoprakprofilinin( 30-60 cm)derinlikteüst ve alt bölümlerinin killi, tınlı(CL) bünyeli ve toprakvetopoğrafya özelliklerinden dolayı bahsedilen kısmın Arazi Kullanım Kabiliyeti (AKK ) sınıfı, eğim, toprak derinliği ve taşlılığa bağlı olarak taşınmazın2.sınıfkuru tarım arazisivasfında olupKeşif esnasında yapılan incelemede taşınmazın üzerinde kısmen boş tarla kısmen taşınmazda yol geçtiği diğer kalan kısımda ise 12-15 yaşlarında karışık meyve ağaçlarının olduğu tespit edilmiştir.
Adresi : Aşağı İçkara Mahallesi Kalecik Yolu, 480 Pasel Numarası, Haliliye/ Şanlıurfa Haliliye / ŞANLIURFA
Yüzölçümü : 12.000,76 m2
İmar Durumu: Yok
Kıymeti : 8.451.004,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: 3402 sayılı kanunun 22/2-a bendi uygulamasına tabidir, 6 şubat Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı ağır hasarlıdır şerhi vardır. Tapu kaydındaki gibidir.
———————————————————————————————————————–
Artırma Bilgileri
1.Artırma
Başlangıç Tarih ve Saati : 09/01/2024 – 11:24
———————————————————————————————————–
Bitiş Tarih ve Saati : 16/01/2024 – 11:24
2.Artırma
Başlangıç Tarih ve Saati : 07/02/2024 – 11:24
———————————————————————————————————–
Bitiş Tarih ve Saati : 14/02/2024 – 11:24″

Uyap Sayfasınına Ulaşmak İçin Tıklayınız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir