Kategoriler
İcra Nevşehir Nevşehir Ürgüp Nevşehir Ürgüp İcra

Nevşehir Ürgüp (şahinefendi Mh.) 168 m2 Kargir Bina Ve Arsa İcra İhaleden Satılık- 02.05.2024

Nevşehir Ürgüp şahinefendi mahallesi, 179 ada, 3 parseldeki 168 m2 Kargir Bina Ve Arsa 2.480.487 TL bedel ile İhaleden Satılık

Parselin Konumu

Parselin konumu 10 saniye içinde yüklenmezse lütfen sayfayı yenileyiniz.

Parselin Google Konumu

Sahibinden.com sitesindeki fiyatları görmek için Tıklayınız

Taşınmazın En Yakın Şehir Merkezine Uzaklığı görmek için Tıklayınız (Google Haritalar)

Google Earth 3 boyutlu Görüntüleme için Tıklayınız (Google Earth)

Son Başvuru Tarihi: 02.05.2024 10:56:00

İlİlçeAlanı (m2)NiteliğiMevkiiMuayyen Bedel
NevşehirÜrgüp168Köyiçi MezaraltıKargir Bina Ve Arsa2.480.487
Taşınmaz Bilgileri

Nevşehir Ürgüp İlçesindeki Tüm İhaleleri Görmek İçin TIKLAYINIZ

Nevşehir Ürgüp şahinefendi Mahalle/Köyündeki Diğer İhaleleri Görmek İçin TIKLAYINIZ

Nevşehir Ürgüp İlçesindeki Diğer İcra İhaleleri Görmek İçin TIKLAYINIZ

Nevşehir Ürgüp İlçesindeki Sadece Kargir Bina Ve Arsa İhalelerini Görmek İçin TIKLAYINIZ

Nevşehir Ürgüp İlçesindeki 02.05.2024 Tarihli Diğer İlanları Görmek İçin TIKLAYINIZ

İhale Detay Bilgisi

“T.C.
ÜRGÜP
İCRA DAİRESİ
2023/171 TLMT.
TAŞINMAZIN ELEKTRONİK SATIŞ ORTAMINDA AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, bulunduğu yer, kıymeti ve önemli özellikleri:
1 NO’LU TAŞINMAZIN

Özellikleri:

Nevşehir İl, Ürgüp İlçe, Şahinefendi Köy, Köyiçi Mezaraltı Mevki, 179 Ada, 3 Parsel numaralı 168,29m2 yüzölçümlü, Kargir Bina ve Arsa vasıflı satışa konu taşınmaz, Şahinefendi Köyü yerleşik alan sınırları içinde kalmaktadır. Ayrıca, taşınmaz 7174 sayılı Kanunca belirlenen Kapadokya Alanı sınırları içinde kalmakta olup, taşınmaz üzerinde yapılacak her türlü inşai ve fiziki uygulamalar öncesi Kapadokya Alan Başkanlığından izin alınması gerekmektedir. Taşınmaz, köy merkezinde köy yerleşim alanı içerisinde olup, köy ilkokuluna 15 metre yakınlık ile çok yakın yakının konumda bulunmakta ve köy merkezine(Muhtarlık Binası) yaklaşık uzaklığı ise 150 metre mesafededir. Kadastral açıdan taşınmazın direk ulaşım yolu vardır. Taşınmaz köy içerisinde bulunan tüm alt ve üst yapı hizmetlerinden (yol, su, elektrik vs) faydalanır durumdadır. Topoğrafya olarak düz bir yapıya sahiptir. Taşınmaz Şahinefendi Köyü, Küme Evleri No:460 Ürgüp/Nevşehir adresinde bulunmaktadır.Keşif esnasında yapılan tespitler neticesinde; taşınmaz üzerinde taban oturum alanı 120 m² olan 3 katlı yapı ve bunun ön kısmında da avlu bulunduğu tespit edilmiştir. Yapıda, ahşap çatı bulunmaktadır. Yapı katı yakıtlı kat kaloriferi ile ısıtılmaktadır. Yapının zemin katı dıştan yöresel taş kaplı olup, içten sıvalı ve boyalıdır. Zemin katta 2 oda, 1 kiler ve 1 garaj bulunmaktadır. Zeminler, kısmen beton şap kısmen traverten mermerdir. Bu katta, ayrıca 1. Kata çıkışı sağlayan alüminyum korkuluklu traverten mermer döşeme merdivenler bulunmaktadır. Bu katta, dış giriş kapısı çelik kapı, iç oda kapıları ise ahşap panel kapı olup, pencereler pvc doğramadır. Yapı kullanım alanı 120 m²?dir. Yapının 1. katında; 2 oda, 1 salon, 1 mutfak, banyo ve wc ile ayrıca 2 adet balkon bulunmaktadır. Odalardan zeminler laminat parke olup, ıslak mekanlarda ise zeminler ve duvarlar fayans kaplıdır. Mutfak kısmında mutfak dolabı ve mermer tezgah bulunmaktadır. İç oda kapıları ahşap panel kapı olup, pencereler pvc doğramadır. Yapı kullanım alanı 120 m²dir. Son olarak, yapının 2. katında ise 1 salon amerikan mutfaklı, 1 oda, 1 teras balon, 1 normal balkon ve banyo+wc bulunmaktadır. Odalardan zeminler laminat parke olup, ıslak mekanlarda ise zeminler ve duvarlar fayans kaplıdır. Mutfak kısmı, salonla bitişik vaziyette amerikan mutfak olup, burada mutfak dolabı ve mermer tezgah bulunmaktadır. İç oda kapıları ahşap panel kapı olup, pencereler pvc doğramadır. Yapı kullanım alanı 120 m²?dir.Netice olarak taşınmaz üzerinde 3 katlı yapı bulunmakta olup, bunların toplam yapı kullanım alanı 360 m²dir. Yapı lüks sayılabilecek nitelikte inşa edilmiş olup, işçilik ve malzeme kalitesi iyidir. Taşınmaztam HİSSEli olup, tamamı satılacaktır.

Adresi:

Şahinefendi Köyü Köyiçi Mezaraltı Mevki 179 Ada 3 Parsel Ürgüp / NEVŞEHİR
Yüzölçümü: 168,29 m2

İmar Durumu:

Taşınmaz, Şahinefendi Köyü yerleşik alan sınırları içinde kalmaktadır. Ayrıca, taşınmaz 7174 sayılı Kanunca belirlenen Kapadokya Alanı sınırları içinde kalmakta olup, taşınmaz üzerinde yapılacak her türlü inşai ve fiziki uygulamalar öncesi Kapadokya Alan Başkanlığından izin alınması gerekmektedir.
Kıymeti: 2.480.487,00 TL

KDV Oranı: %20

Kaydındaki Şerhler:

Kaydındaki gibidir.
———————————————————————————————————————–

Artırma Bilgileri


1.Artırma
Başlangıç Tarih ve Saati : 25/04/2024 – 10:56
———————————————————————————————————–
Bitiş Tarih ve Saati : 02/05/2024 – 10:56
2.Artırma
Başlangıç Tarih ve Saati : 27/05/2024 – 10:56
———————————————————————————————————–
Bitiş Tarih ve Saati : 03/06/2024 – 10:56″

Uyap Sayfasınına Ulaşmak İçin Tıklayınız

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir