Kategoriler
Samsun Samsun Canik Samsun Canik Sulh Hukuk Sulh Hukuk

Samsun Canik 254 m2 Arsa Sulh Hukuk İhaleden Satılık

Samsun Canik hasköy mahallesi, 124 ada, 12 parseldeki 254 m2 Arsa 6.300.100 TL bedel ile İhaleden Satılık

“Özellikleri : Samsun İl, Canik İlçe, HASKÖY Mahalle/Köy, 124 Ada, 12 Parsel, Arsa üzerinde bodrum+zemin+5 normal kat olmak üzere 7 katlı kargir bina mevcuttur. Belediyenin ve diğer Kurumlarınbütün hizmetlerinden faydalanmaktadır. Etrafında tamamen meskun olup yapılaşma tamamlanmıştır. Topoğrafik olarak az eğimli bir arsa yapısına sahiptir. Taşınmaz üzerinde yer alan bina betonarme taşıyıcı sistemli olarak bodrum + zemin + kat olarak inşa edilmiştir. Ayrıca çatı kısmı yükseltilerek bu bölüm dubleks niteliğine dönüştürülmüştür. Binanın her katında iki adet mesken kullanım amaçlı daireler bulunmaktadır. Binanın dış cephesi sıvalı ve boyalıdır. Bina giriş kapısı demir doğramadır. Bina iç merdiven döşemesi mozaik kaplı olup merdiven korkulukları demir doğramadır. Binada doğalgaz ana kolon hattı çekili durumdadır. Ancak en üst katlar dışında diğer katlarda doğalgaz ve kalorifer sistemi bulunmamakta ısınma soba ile sağlanmaktadır. Bina içerisinde yer alan daireler genel olarak giriş kapıları ve iç mekan kapıları ahşap, antre kısmı zeminleri 5x10cm ölçülerinde eski tip seramik ile kaplı, oda zeminleri kısmen ahşap kısmen marley kaplı, iç mekan duvar ve tavan yzüeyleri sıvalı ve boyalıdır Islak hacimlerde duvarlar 2,20m eski tip fayans ile kaplıdır. Mutfak dolapları eski ahşap olup tezgah fayans kaplıdır. Binanın bodrum katları depo amaçlı kullanılmakta olup boya ve sıva dökülmeleri bulunmakta, zemin döşemesi beton şeklindedir. En üst katlarda bulunan daireler diğer katlara göre nispeten daha bakımlı olup doğalgaz ve kalorifer sitemi bulunmakta, oda zeminleri laminar parke, iç mekan duvar ve tavan yüzeyleri sıvalı ve boyalı, mutfak dolapları ahşap lambri olup tezgah mermer kaplıdır. Binanın toplam inşaat alanı yaklaşık 1.242,00 m2dir.Binada asansör bulunmamaktadır.
Adresi : Hasköy Mahallesi No : 12 Nolu Parselde Yer Almaktadır Canik/ SAMSUN
Yüzölçümü : 254 m2
İmar Durumu: İnşaat tarzı1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planında Konut Alanı Bitişik Nizam (B-4) dört katlı yere isabet etmektedir.
Kıymeti : 6.300.100,00 TL
KDV Oranı : %20″

İlİlçeAlanı (m2)NiteliğiMevkiiMuayyen Bedel
SamsunCanik254ÇiftlikArsa6.300.100
Taşınmaz Bilgileri

Tapuda Yeri Görmek İçin Tıklayınız

Resimleri büyütmek için üzerlerine tıklayınız

“Samsun, Canik, hasköy mahallesi, 124 ada, 12 parsel” tapu

Tapu Yeri Görmek İçin Tıklayınız (Altenatif Link)

“Samsun, Canik, hasköy mahallesi, 124 ada, 12 parsel” tapu bilgileri

Sahibinden.com sitesindeki fiyatları görmek için Tıklayınız

Taşınmazın En Yakın Şehir Merkezine Uzaklığı görmek için Tıklayınız (Google Haritalar)

Google Earth 3 boyutlu Görüntüleme için Tıklayınız (Google Earth)

Kml Dosyası İndirmek için Tıklayınız. (Google Earth uygulaması kurmanız gerekir):

Son Başvuru Tarihi: 21.02.2024 10:20:00

İhale Detay Bilgisi

“T.C.
SAMSUN
3. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU
2023/32 SATIŞ
TAŞINMAZIN ELEKTRONİK SATIŞ ORTAMINDA AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, bulunduğu yer, kıymeti ve önemli özellikleri:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Samsun İl, Canik İlçe, HASKÖY Mahalle/Köy, 124 Ada, 12 Parsel, Arsa üzerinde bodrum+zemin+5 normal kat olmak üzere 7 katlı kargir bina mevcuttur. Belediyenin ve diğer Kurumlarınbütün hizmetlerinden faydalanmaktadır. Etrafında tamamen meskun olup yapılaşma tamamlanmıştır. Topoğrafik olarak az eğimli bir arsa yapısına sahiptir. Taşınmaz üzerinde yer alan bina betonarme taşıyıcı sistemli olarak bodrum + zemin + kat olarak inşa edilmiştir. Ayrıca çatı kısmı yükseltilerek bu bölüm dubleks niteliğine dönüştürülmüştür. Binanın her katında iki adet mesken kullanım amaçlı daireler bulunmaktadır. Binanın dış cephesi sıvalı ve boyalıdır. Bina giriş kapısı demir doğramadır. Bina iç merdiven döşemesi mozaik kaplı olup merdiven korkulukları demir doğramadır. Binada doğalgaz ana kolon hattı çekili durumdadır. Ancak en üst katlar dışında diğer katlarda doğalgaz ve kalorifer sistemi bulunmamakta ısınma soba ile sağlanmaktadır. Bina içerisinde yer alan daireler genel olarak giriş kapıları ve iç mekan kapıları ahşap, antre kısmı zeminleri 5x10cm ölçülerinde eski tip seramik ile kaplı, oda zeminleri kısmen ahşap kısmen marley kaplı, iç mekan duvar ve tavan yzüeyleri sıvalı ve boyalıdır Islak hacimlerde duvarlar 2,20m eski tip fayans ile kaplıdır. Mutfak dolapları eski ahşap olup tezgah fayans kaplıdır. Binanın bodrum katları depo amaçlı kullanılmakta olup boya ve sıva dökülmeleri bulunmakta, zemin döşemesi beton şeklindedir. En üst katlarda bulunan daireler diğer katlara göre nispeten daha bakımlı olup doğalgaz ve kalorifer sitemi bulunmakta, oda zeminleri laminar parke, iç mekan duvar ve tavan yüzeyleri sıvalı ve boyalı, mutfak dolapları ahşap lambri olup tezgah mermer kaplıdır. Binanın toplam inşaat alanı yaklaşık 1.242,00 m2dir.Binada asansör bulunmamaktadır.
Adresi : Hasköy Mahallesi No : 12 Nolu Parselde Yer Almaktadır Canik/ SAMSUN
Yüzölçümü : 254 m2
İmar Durumu: İnşaat tarzı1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planında Konut Alanı Bitişik Nizam (B-4) dört katlı yere isabet etmektedir.
Kıymeti : 6.300.100,00 TL
KDV Oranı : %20
Artırma Bilgileri
1.Artırma
Başlangıç Tarih ve Saati : 14/02/2024 – 10:20
———————————————————————————————————–
Bitiş Tarih ve Saati : 21/02/2024 – 10:20
2.Artırma
Başlangıç Tarih ve Saati : 13/03/2024 – 10:20
———————————————————————————————————–
Bitiş Tarih ve Saati : 20/03/2024 – 10:20″

Uyap Sayfasınına Ulaşmak İçin Tıklayınız

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir