Kategoriler
Düzce Düzce Merkez Düzce Merkez İcra İcra

Düzce Merkez (kurtsuyu Mah.) 6497 m2 Fındık Bahçesi İcra İhaleden Satılık- 12.09.2024

Düzce Merkez kurtsuyu mahallesi, 249 ada, 5 parseldeki 6497 m2 Fındık Bahçesi 464.901 TL bedel ile İhaleden Satılık

Parselin Konumu

Parsel konumu 10 saniye içinde yüklenmezse lütfen tıklayınız.

Parselin Google Konumu

Parsel Özet Bilgi

Düzce Merkez kurtsuyu mahallesi/köyü , 249 ada, 5 parsel bilgileri
Düzce Merkez kurtsuyu mahallesi/köyü , 249 ada, 5 parsel bilgileri

Sahibinden.com sitesindeki fiyatları görmek için Tıklayınız

Taşınmazın En Yakın Şehir Merkezine Uzaklığı görmek için Tıklayınız (Google Haritalar)

Google Earth 3 boyutlu Görüntüleme için Tıklayınız (Google Earth)

Düzce Merkez kurtsuyu mahallesi/köyü , 249 ada, 5 parsel konumu
Düzce Merkez kurtsuyu mahallesi/köyü , 249 ada, 5 parsel konumu

İhale Detay Bilgisi

“T.C.
DÜZCE
İCRA DAİRESİ
2018/3356 TLMT.
TAŞINMAZIN ELEKTRONİK SATIŞ ORTAMINDA AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, bulunduğu yer, kıymeti ve önemli özellikleri:
1 NO’LU TAŞINMAZIN

Özellikleri:

Düzce İl, Merkez İlçe, KURTSUYU Mahalle/Köy, PETEKLİ Mevkii, 249 Ada, 5 Parsel, Taşınmaz tapu kaydında ; Düzce/Merkez , Kurtsuyu Köyü , Petekle Mevkii, 249 ada 5 parsel numara , tarla nitelikli , 6.497,58 m2 olarak kayıtlıdır. Satışı yapılacak taşınmazın tam HİSSEsidir. Kurtsuyu köyü Düzce ili Merkez İlçesinin17.5 Km. Kuzeydoğusundadır. Denizden yüksekliği 400-700 metre arasındadır. Köyde ağırlıklı olarak fındık tarımı yapılır. Kısmen orman alanları vardır. Düzce ilinden itibaren Akçakoca Karayolunu takiple giderek Kurtsuyu köyü sapağına gelinir. Buradan sağa yani Doğu yöne saparak 6.3 Km giderek köy merkezine gelinir. Köy içi mahalle yolları asfalttır.Karadeniz sahiline 14.0 Km dir.
Taşınmaz verim çağında kapama fındık bahçesi olarak kullanılmaktadır. Taşınmaz içinde inşai bir muhdesat yoktur. Taşınmazın Batı cephesi Mahalle ana ve devamı tali arazi yoludur.
Taşınmazın Konumu: Düzce ili Merkez ilçenin 17.0 Km. kuzeydoğu ve Kurtsuyu köyü merkezinin 1.3 Km.güneydoğu tarafındadır. Yakın olduğu Petekli mahallesinin Kuzey tarafında kalmaktadır.
TaşınmazınUlaşımı: Merkez ilçeden itibaren yolları Kurtsuyu köyü merkezi ve Petekli Mahallesinekadarasfalttır. Ana yol kenarında olan taşınmaza her türlü taşıt ile ulaşım mümkündür.
Taşınmazın Topoğrafik Durumu: Taşınmazın % 25-30 arası meyilli arazi üzerinde olupdenizden yükseklik 615-579 metreler arasındadır. Taşınmaz geometrik durumu dörtgene benzerşekildedir.
Taşınmazın Diğer

Özellikleri:

Taşınmaz Köy Yerleşik Alanı sınırları dışında ancak meskun mahale çok yakındır. Taşınmaza en yakın mesken binası 60 metre mesafededir..Komşu parsellerin tamamıfındık dikili tarım arazileri ile kısmen orman arazileridir.Taşınmazın elektrik ve içme suyuna ulaşımı nispeten kolaydır. Köydeki tarım şekli kapama fındık bahçeleri şeklindedir. Köyde cami mevcuttur.Eğitim, sağlık, sosyal, kültürel, ticari ve devlet birimlerinin bulunduğuDüzce Merkez ilçesine17.0Km. mesafededir.
Toprak Yapısı ve Tarımsal

Özellikleri:

Taşınmazın toprak yapısı killi-tınlı olup, orta derinlikte toprak profiline sahiptir. Taşınmaziçindeki fındık ocakları yaklaşık olarak 5.00 x 5.00 m. aralıklarla tesis edilmiştir. Bakım durumları normaldir. Her yıl fındık ürünü verebilecek niteliktedir. Taşınmazın verimliliği kısıtlayan bir özelliği yoktur.

Adresi:

249 Ada 5 Parsel Numara Düzce/Merkez Düzce Merkez / DÜZCE
Yüzölçümü: 6.497,58 m2

İmar Durumu:

Yok , İnşaat tarzı Mahalle ve mücavir alan sınırları dışında kalmaktadır. Köy Yerleşik Alanı Sınırları dışında kalmaktadır.
Kıymeti: 464.901,85 TL

KDV Oranı: %10

Kaydındaki Şerhler:

Tapu kaydında (“Tamamen ve münhasıran bilfiil tarımsal amaçlı olarak kullanılması ve üzerinde tarımsal amaçlı yapılar ile sürekli ikamet edilen konut bulunması nedeniyle rayiç bedelin yüzde ellisi üzerinden satılan iş bu taşınmazın sonradan farklı amaçla kullanılması halinde, taşınmazın satış tarihi itibariyle rayiç bedelinin yüzde yetmişi üzerinden hesaplanacak bedel esas alınarak aradaki fark kanuni faizi ile birlikte, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 75 inci maddesi uyarınca ve 21/07/1953 tarihli ve 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümleri gereğince ecrimisil tarh, tahakkuk ve tahsiline ilişkin usullere göre son kayıt malikinden tahsil edilir.” Şeklinde belirtme konulacaktır. Ancak taşınmazın sonradan farklı amaçla kullanılması ve belirtilen mali yükümlülüklerin de taşınmazın son maliki tarafından yerine getirilmesi halinde, belirtme idarece kaldırılacaktır.) şerhi bulunmaktadır.
———————————————————————————————————————–

Artırma Bilgileri


1.Artırma
Başlangıç Tarih ve Saati : 05/09/2024 – 10:47
———————————————————————————————————–
Bitiş Tarih ve Saati : 12/09/2024 – 10:47
2.Artırma
Başlangıç Tarih ve Saati : 04/10/2024 – 10:47
———————————————————————————————————–
Bitiş Tarih ve Saati : 11/10/2024 – 10:47″

Uyap Sayfasınına Ulaşmak İçin Tıklayınız

İlgili İhaleler

Düzce Merkez İlçesindeki Tüm İhaleleri Görmek İçin TIKLAYINIZ

Düzce Merkez kurtsuyu Mahalle/Köyündeki Diğer İhaleleri Görmek İçin TIKLAYINIZ

Düzce Merkez İlçesindeki Sadece Fındık Bahçesi İhalelerini Görmek İçin TIKLAYINIZ

Düzce Merkez İlçesindeki 12.09.2024 Tarihli Diğer İlanları Görmek İçin TIKLAYINIZ

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir